Foder Essential

Köp via vår länk här och få 150 kronor rabatt, Fraktfritt på order över 500 kronor

Beställ nedan och få 150 kronor rabatt!

MÅLTIDER TILL HUNDAR — INTE BARA HUNDFODER

Hos ESSENTIAL FOODSstår din hunds välmående i fokus. Med tiden har vi fått helt unika kunskaper och erfarenheter när det gäller vad hundens föda ska innehålla för att den ska få ut det bästa av tillvaron. Vår mission är att göra skillnad och bidra till att hunden får ett hälsosammare och bättre liv genom dess matvanor. Det känner vi att vi helt enkelt är skyldiga att göra.

Därför tillverkar vi inte hundfoder, vi tillverkarmåltider. Måltider fyllda med näring som håller blodsockret stabilt och som uteslutande innehåller ingredienser som är nyttiga och som stärkerdin bästa väns hälsa. Näring är helt enkelt essentiellt för hundens allmänna välmående.

VARJE GRAM HAR VALTS UT NOGA

I våra måltider lämnas inget åt slumpen. Varje gram har noga valts ut och ESSENTIALS-måltiderna innehåller uteslutande ingredienser av hög kvalitet som vi själv kan gå i god för.”Du blir vad du äter.”Den meningen gäller i lika hög grad för hundar som för oss människor.

Därför kallar vi inte heller våra måltider för hundfoder. Av den enkla anledningen att det inte bara är foder, det är måltider som stärker hundens hälsa och därmed bidrar till att den lever längre och har det bättre under sin livstid.


VÅRA MÅLTIDER PÅMINNER OM HUNDENS NATURLIGA MATVANOR

För att uppfylla vårt åtagande att hunden ska få ut mesta möjliga av måltiden har vi utvecklat vår egen princip:BOF-principen. Vi anser att denna princip bör läggas in ihundens alla måltider.BOF står för ”Behavioural Optimizing Foods”och går helt enkelt ut på att återge hundens naturliga matvanor och kost. Det medverkar till att hålla hundens blodsocker stabilt.

Vi påstår att hunden kommer att uppleva många positiva fördelar rent hälsomässigt av att få en stor del av sina proteiner från färskt och obearbetat kött.


ESSENTIALS ÄR HUNDFODER FÖR DIG SOM KRÄVER MER TILL DIN HUND

Det kan vara svårt att hitta rätt när man ska köpa hundfoder, men det behöver inte vara så svårt att köpa det bästa hundfodret som verkligen gör skillnad för din hund.Läs mer om hur vi ser på hundfoder. Vi brukar säga, lite på skämt, att vi inte har några konkurrenter, vi har bara kolleger som säljer hundfoder till kunder som söker efter något annat än det som vi erbjuder

Vi arbetar nämligen med ett tydligt mål: Att förbättra och förlänga hundens liv. Även ditt. Det låter kanske lite för bra för att vara sant för ett företag som gör hundfoder bäst i test, men det finns en speciell orsak till att 9 av 10 som väljer hundfoder från ESSENTIALS gör det efter rekommendation från någon annan.Vi både kan och vill förbättra hundens liv genom vårt hundfoder, ta en titt på omdömet viatrustpilot


LEVERERA HUNDFODRET INOM FEM VARDAGAR

Om du köper en påse ESSENTIALS hundfoder via nätet idag, så lovar vi inte bara att leverera hundfodret inom fem vardagar, du kommer att uppleva en markant skillnad för vad du trodde skulle vara möjligt med hundfoder. Om du mot förmodan inte tycker att det uppfyller dina förväntningar till 100 % tar vi tillbaka påsen med hundfoder och betalar tillbaka hela beloppet. Hundfoder på nätet, enkelt!Men varför är vi inte ännu tydligare med att berätta om vårt hundfoder som är fritt från spannmål eller att mellan 74-88 % av våra ingredienser vid tillagningen av hundfoder utgörs av Gressingham anka, Ross&Cobb kyckling, skotsk lax och andra fantastiska proteinkällor? Eller att ungefär hälften av våra proteinkällor är färska och helt obearbetade vid tillagningen av vårt hundfoder?

För att vi väljer att göra det på vårt sätt när det gäller hundfoder och vi upplever att det är det som gör skillnaden för våra kunder.Många blir kanske förvirrade när alla som säljer hundfoder på nätet försöker att överrösta varandra: Se på mig – Jag har bästa hundfodret!Det innebär att för oss som arbetar med annat för ögonen än bara förtjänsten när det gäller hundfoder, och hundfoder via nätet, får göra det på vårt eget sätt. Och naturligtvis gör vi det! Varje dag får mer än 50 000 härliga hundar serverat ESSENTIALS hundfoder, när kan vi leverera en påse hundfoder till dig?Titta här nedan om du fortfarande är osäker på varför ESSENTIALS är ett hundfoder du bör testa eller ring oss/skicka e-post påservice@essentialfoods.seoch024-38 90 814.